Miley Cyrus & Hannah Montana

Hannah & Miley tudjmeg többet kedvenc sztárodról (fejlesztésalatt)

Miley barátaiMiley bátyja, 1-2 évvel idősebb nála. Háttérbe szorítva érzi magát, amiért mindenki Miley-val foglalkozik, őt pedig elhanyagolják. Nagyon rendetlen, a takarítónők is menekülnek a szobájából. Rico-nál dolgozik a tengerparton. A lányokkal csak ritkán van szerencséje. Állandóan veszekednek Miley-val, ennek ellenére szeretik egymást. VigyorMiley és Lily jó barátja. Szerelmes volt Hannah-ba, ezért Miley előtte is felfedte a titkát. A lányok körében nem népszerű, pedig igyekszik imponálni, de ez sokszor fordítva sül el. A későbbiekben kiderül róla, hogy cukorbereg (pedig nagyon szereti az édességet)
Miley legjobb barátnője, ő tudja meg elsőként Miley titkát. Ő sem túl népszerű a suliban. Jól tud gördeszkázni és görkorizni. Minden Hannah Montana koncerten ott van Lola Lufnagel álnéven (mindig más, feltűnő színű parókában és ruhában). Néha összevesznek Miley-val, de mindig kibékülnek.
Egy 12 éves kisfiú, gyakorlatilag ő vezeti a tengerparton azt a standot, ahol Jackson dolgozik (a stand valójában Rico apjáé), így tulajdonképpen Jackson "főnöke". Mindig eléri amit akar; korához képest nagyon ravasz, de ha kell, megjátssza az ártatlan kisfiút. A második évadban Miley-ék osztályába kerül a gimnáziumban, mert kihagy pár osztályt.

 
hm_wallpaper2_1280.jpg

hm_wallpaper1_1280.jpg

hm_wallpaper5_1280.jpg


hm_wallpaper4_1280.jpg

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 17
Tegnapi: 189
Heti: 216
Havi: 470
Össz.: 178 014

Látogatottság növelés
Oldal: Hannah Montana sorozat
Miley Cyrus & Hannah Montana - © 2008 - 2018 - mileycyrus-fan.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével a weboldalkészítés gyors! Itt kezdődik a saját weboldalkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »