Miley Cyrus & Hannah Montana

Hannah & Miley tudjmeg többet kedvenc sztárodról (fejlesztésalatt)

Miley barátai



Miley bátyja, 1-2 évvel idősebb nála. Háttérbe szorítva érzi magát, amiért mindenki Miley-val foglalkozik, őt pedig elhanyagolják. Nagyon rendetlen, a takarítónők is menekülnek a szobájából. Rico-nál dolgozik a tengerparton. A lányokkal csak ritkán van szerencséje. Állandóan veszekednek Miley-val, ennek ellenére szeretik egymást. Vigyor







Miley és Lily jó barátja. Szerelmes volt Hannah-ba, ezért Miley előtte is felfedte a titkát. A lányok körében nem népszerű, pedig igyekszik imponálni, de ez sokszor fordítva sül el. A későbbiekben kiderül róla, hogy cukorbereg (pedig nagyon szereti az édességet)








Miley legjobb barátnője, ő tudja meg elsőként Miley titkát. Ő sem túl népszerű a suliban. Jól tud gördeszkázni és görkorizni. Minden Hannah Montana koncerten ott van Lola Lufnagel álnéven (mindig más, feltűnő színű parókában és ruhában). Néha összevesznek Miley-val, de mindig kibékülnek.








Egy 12 éves kisfiú, gyakorlatilag ő vezeti a tengerparton azt a standot, ahol Jackson dolgozik (a stand valójában Rico apjáé), így tulajdonképpen Jackson "főnöke". Mindig eléri amit akar; korához képest nagyon ravasz, de ha kell, megjátssza az ártatlan kisfiút. A második évadban Miley-ék osztályába kerül a gimnáziumban, mert kihagy pár osztályt.

 




hm_wallpaper2_1280.jpg

hm_wallpaper1_1280.jpg

hm_wallpaper5_1280.jpg


hm_wallpaper4_1280.jpg





Weblap látogatottság számláló:

Mai: 11
Tegnapi: 81
Heti: 101
Havi: 402
Össz.: 158 151

Látogatottság növelés
Oldal: Hannah Montana sorozat
Miley Cyrus & Hannah Montana - © 2008 - 2015 - mileycyrus-fan.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével a weboldalkészítés gyors! Itt kezdődik a saját weboldalkészítés!

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »